Ganxet Girona

32 ideas publicadas y 0 guardadas ▪ Temática del blog: Manualidades

Montse Costa Surós

(España)

Productos de ganchillo artesanales, totalmente personalizables y hechos con mucho amor. Talleres de ganchillo: amigurumi, trapillo, cuadraditos de la abuela, etc. Puedes encargar cualquiera de los artículos que hay en la web o proponer-me un nuevo reto! Pide información sin compromiso.

www.ganxetgirona.com
comunidades

Ganxet Girona

más manualidades amigurumi amigurumi ...

Ara feia temps que no publicava al bloc però té una explicació… Estava preparant el meu casament i no podia penjar les manualitats que anava realitzant perquè eren sorpreses pels convidats . Ha estat difícil estar-me d’ensenyar les meves creacions però ara ja ho puc desvelar “tot” . Aquí van uns nuvis molt especials que vam regalar a una parella que m’estimo molt &l ...

más manualidades

Dos cares de la mateixa moneda: dos cobretaules fets amb els mateixos colors i estampats de trapillo però combinats de manera diferent donen un resultat magnífic!

más manualidades

El diumenge 29 de setembre vam fer un taller d’iniciació al ganxet XXL amb trapillo. Havíem de fer cobretaules i/o estores amb trapillo però entre totes vam preferir canviar-ho per fer uns cistells ben bonics!

más manualidades

El diumenge 27 d’octubre farem un taller d’iniciació al ganxet XXL amb trapillo a la Perruqueria Regina (Riudarenes) El preu és de 25? i inclou tot el material necessari. Inscriu-te aviat, ja que les places són limitades! Apendràs a fer el teu propi cistell amb trapillo i te’l podràs emportar directament a casa!