Blog de Desfilat

7 ideas publicadas y 0 guardadas ▪ Temática del blog: Manualidades

Desfilat Manualitats

(España)

Hacemos complementos hechos a mano....

desfilat.blogspot.com
comunidades

Blog de Desfilat

bisutería

titulo

Aquest cap de setmana des de les 10h fins a les 20h estarem a Plaça Catalunya de Sant Boi!! Us esperem Este fin de semana estaremos de 10h a 20h en Plaça Catalunya de Sant Boi!! Os esperamos!!

bisutería

Dia de la Dona!

Aquest any, Desfilat ha contribuït amb l"obsequi que l"ajuntament ha entregat a les dones del sector social en celebració del dia internacional de les dones. Feliç dia a totes!!!

bisutería

Instagram

I per fi, començem amb l"Instagram... Una nova xarxa social per començar a remenar... Segueix-nos i aconsella"ns!!!!!! http://instagram.com/desfilat/ Moltes gràcies!!!!!

bisutería

Promoció

Vols guanyar un complement de Desfilat??Molt fàcil, durant aquest Nadal, etiqueta qualsevol compra que ens facis, la foto que aconsegueixi més ME GUSTA podrà escollir qualsevol complement de les nostres col·leccions!!!Ens pots trobar:El 6, 7 i 8 a la Fira de la Puríssima (Carpa de Joventut). El 14, 21, 28 de Desembre i 4 de Gener al Mercat de Nadal carrer Lluís Pascual Roca de Sant Boi.A desfilat@ ...

bisutería

titulo

Aquest any Desfilat ha contribuït a la Fira de la Puríssima amb el disseny del cartell del mercat d"Art Jove! Esperem que us agradi!! I recordeu, ens veiem a la carpa de Joventut els dies 6, 7 i 8 de desembre!!! Este año desfilat ha contribuido a la Fira de la Puríssima con el diseño del cartel del mercat d"Art Jove! Esperemos que os guste!! I recordad, nos vemos en la carpa de juvent ...

bisutería

titulo

Estamos rediseñando la página reparar algunos errores y que sea así más fácil acceder! En unas semanas presentaremos la nueva página con un montón de novedades!!! Os esperamos!! Feliz Mes de Septiembre!