Blog de minyanna

28 ideas publicadas y 0 guardadas ▪ Temática del blog: Manualidades

Anna Miñana Galbis

(España)

Desde pequeña he tenido la necesidad de crear con mis propias manos. Siempre me ha interesado el arte, la artesanía y las manualidades. Soy autodidacta y a parte de pintar, hacer bisutería, detalles, etc también soy modeladora en plastilina y animadora stop motion. Espero tener una oportunidad que me permita dedicarme a ello profesionalmente.

maniues.blogspot.com
comunidades

Blog de minyanna

fofuchas manualitats

Eira

Hola, aqui teniu fotos de com quedar la nina que em van encarregar per laniversari de la Eira. És un regal de la seva tieta i em va enviar fotos de la neboda amb luniforme de patinatge per a fer la "fofucha" més personalitzada. Vos agrada?

general

Conte personalitzat: 'Els somnis d'Arnau'

Hola, tinc el plaer de mostrar-vos un conte que he fet aquest estiu. És molt especial per a mi perquè està inspirat en el meu fill, Arnau i a ell li ho dedique. Si voleu fer un regal molt especial açò pot ser una bona idea: puc crear i il·lustrar una història, on el/la protagonista sigui qui vulgueu vosaltres. La tècnica utilitzada en aquest cas ha sigut llapis de colors però puc fer servir qualse ...

general infantil pintura

Quadres infantils

Hola, Estrenem nova secció, la de pintura infantil per decorar les habitacions dels xiquets. Ací teniu els primers quadres, opineu a vore si els agrada o no als peques i a vosaltres. Quins temes els hi agrada més? animals, monstres, el mar, l"espai, etc... feu-me suggeriments, per favor! i si voleu utilitzeu el formulari de la pàgina "contacte", gràcies.El monstre dels globus Globu ...

general

Un regal molt especial

Hola, Us vull presentar l"última novetat en la que he estat treballant: una "fofucha" prenyada, per a regalar juntament amb un pastís de bolquers a una amiga que li queda ben poc per donar a llum. Us agrada?

general

Roses per Sant Jordi

Falta molt poc per a Sant Jordi, perquè esperar a l"últim moment per comprar una rosa? perquè no regalar o autoregalar-se aquest any una rosa que dure més temps? per exemple unes arracades de fimo o un fermall de feltre: