Blog de neusrc87

44 ideas publicadas y 1 guardadas ▪ Temática del blog: Manualidades

neusrc87

(España)

lesmanualitatsdelaneus.blogspot.com

Blog de neusrc87

Novedades

Si... he tenido este un poco olvidado! Por eso...dentro de muy poco novedades y cambios!! Sigueme para estar al día y ver las novedades que traere!! A parte de una gran sorpresa!!

Material sensorial per a nadons

Avui os mostro una de les manualitats mes diferents per el moment, es tracta de material sensorial per al petit de la casa! Unes anelles amb cintes,cordes i cordills diferents! I unes botelletes i potets sensorials i de la calma! Espero que os agradin tant com a ell!😘 #materialsensorial #potdelacalma #jugar #sentir #descobrir #explorar

PUNTS DE LLIBRE

Després de temps sense publicar avui os comparteixo uns punts de llibre amb diferents tècniques de scrap 😍😍 espero que os agradin!!

NADAL 2015 SCRAP

Os presento cosetes que he anat fent per preparar Nadal!!!! Només és el principi ehh que encara queden fer moltes coses!! Espero q os agradin! !

OLOR A NADAL!

Comença ha fer olor de Nadal..... ja he començat ha fer cosetes!! Os deixo un avanç!!!Algunes compres,coses q ja he fet...cosetes que estic fent....!!!

Cadena de amigo invisible!!!

Buenas Scarper@s!! Desde mañana día 1 de Noviembre hasta el 15 de Noviembre os invito hacer algo muy divertido y xulo y con concurso incluido!!! Os voy ha proponer algo muy xulo ja veréis; se trata de hacer un amigo invisible con el que a cada uno le saldrán 2 nombres y es ha quien le tendrá que mandar a cada uno una postal + 1 para mi,máximo el día 1 de diciembre. Tendréis que pasarme las fotos c ...

general

Fofus novios!!

UNA ALTRE PARELLETA!! AQUEST COP ÉS PER UNS AMICS QUE FAN EL ANY DE CASATS I ELL LI REGALARÀ A ELLA!! ESPERO QUE LI AGRADI I A VOS,OS AGRADEN??

general

DIY Boda!!

Totes les cosetes que he fet per a la boda de la meva germana Laia, espero que os agradin i si pugui donar idees!! Si hi ha alguna cosa que vulgueu podeu consultar preus o ajuda! ! Bessetttsss a tots i totes!!! TAGS per abre dels desitjos amb la seva caixa i cartell per posar - los i el seu álbum per guardar - los, copes per als nuvis, porta anells rústics, arròs de colors, recordatoris per als c ...