comunidades

Llibre El inquilino del ático de Laura Vincent i Sébastien Duron (CAMR Novelas)

A través de Twitter, CAMR Novelas, un segell literari romàntic enfocat sobretot a dones, em va oferir la possibilitat de poder llegir i ressenyar un dels seus llibres. Era una oferta que no podia rebutjar (com diria aquell), així que vaig escollir el llibre El inquilino del ático, firmat per Laura Vicent i Sébastien Duron… dues persones que, a priori, no existeixen.

I dic que no existeixen perquè són un dels molts pseudònims que utilitza l’autor o autora dels llibres que formen part de la col·lecció CAMR Novelas. Escriu per a dones però seguint amb el curiós misteri que gira al voltant del seu gènere… és un home o una dona qui es troba darrere de les novel·les que enganxen a tantes persones a la xarxa?

Un motiu més per llegir els seus llibres.

El inquilino del ático

El llibre gira al voltant de la Laura, una noia que decideix llogar l’àtic de l’edifici on viu, ja que està deshabitat des de fa mesos per la seva mare. El que en principi semblava una situació normal canvia radicalment quan el llogater és un home misteriós que la captiva en tots els seus sentits: en Sébastien.

Advertisement


Sense esgarrar la història a ningú, deixem-ho en què no és exactament la típica història de noia coneix noi i s’enamoren perdudament i es prometen amor etern al cap d’unes quantes poques hores de sexe salvatge. No, va més enllà. La trama conté erotisme i acció per igual, ja que en Sébastien amaga una perillosa professió que l’obliga a portar una doble vida a diari.

L’autor o autora (diguem-li CAMR) presenta una història breu -massa breu- que enganxa i que deixa vàries trames obertes que obliguen al lector a fer volar la imaginació. Un detall que s’agraeix molt.

Una de les coses que més m’ha cridat l’atenció és que CAMR segueix amb la incògnita al voltant del seu gènere i fima aquest llibre, justament, amb el nom dels seus protagonistes. D’aquesta manera crea una il·lusió autobiogràfica que, a més a més, es narra en primera persona a dues bandes.

Així que tornem al misteri plantejat… és autor o autora? Haurem de seguir investigant a través de les seves pàgines per esbrinar-ho.

Fuente: este post proviene de SerCuqui, donde puedes consultar el contenido original.
¿Vulnera este post tus derechos? Pincha aquí.
Creado:
¿Qué te ha parecido esta idea?

Esta idea proviene de:

Y estas son sus últimas ideas publicadas:

Desde hace unos tres meses que vivo sola y, aunque aun me estoy acostumbrando  a la libertat que me da, estoy descubriendo pequeños placeres como uno que hasta ahora me era impensable: tener una never ...

¿Qué hacen tres chicas vestidas como modelos cogidas de la mano delante de la vía del metro de Nueva York? Así es como empieza el primer capítulo de The Bold Type, una serie original de Amazon que me ...

Recomendamos